ХОТЕЛ ТОТО ШАНС

Незабравимо СПА и уелнес изживяване

Хотелът предлага СПА и уелнес център със сауна, парна баня, солариум, хидроджет, хидромасажна вана, джакузи, процедури - физиотерапия и различни масажни услуги.

ХОТЕЛ ТОТО ШАНС

Стаи

ДВОЙНА СТАЯ

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ТРОЙНА СТАЯ

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

АПАРТАМЕНТ

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ВКУСНА ХРАНА

Ресторант

Полъх от магията на загадъчната Родопа планина може да усетите в Ресторант Тото Шанс. Ние ще ви откъснем от ежедневието и ще Ви пренесем в неповторимата атмосфера на българската национална кухня - с традиционни родопски специалитети и с други национални ястия, приготвени специално за вас от нашите майстор-готвачи.

СЛАДКИ ИЗКУШЕНИЯ

Кафе - сладкарница

Кафе сладкарницата на Хотел Тото Шанс предлага пресни, домашно приготвени, сладки изкушения способни да задоволят и най-големите очаквания. Вкусете от традиционните за региона сладки, приготвени с домашни продукти и със сигурност няма да бъдете разочаровани.

ХОТЕЛ ТОТО ШАНС - ВЕЛИНГРАД

Открийте

приятните места в района

Велинград е характерен с изключително богатство на минерални извори. Намира се на 44 km от Пазарджик и на 130 кm от София. Езерото Клептуза се намира в рамките на 5 минути пеша от хотел Тото Шанс, а жп. Гара - Велинград в рамките на 10 минути път с кола. На 15 кm. се намира плиоценски парк представящ находки от плиоцена, открити в палеонтологичното находище в местността Елин кладенец около Дорково, както и местността Цепина.

На 11 кm. се намира пещера Лепеница, която е дълга 1525 м. На 4 кm . се намира Национално Исторически музей Вела Пеева на когото е кръстен Велинград На 20 кm се намира язовир Батак уникален със своята красота и спокойната и живописна атмосфера. На любителите на зимните спортове на 20 km. се намира комплекс Старина. За всички гости хотел Тото - шанс се предлагат велосипеди под наем, с които може да посетите различни еко - пътеки.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Красивата природа, минералните извори и благоприятните за лечението на редица заболявания климатични особености правят Велинград предпочитана от български и чужди туристи дестинация.

ХОТЕЛ ТОТО ШАНС - ВЕЛИНГРАД

НОВИНИ

Хотел Тото Шанс

Шанс за по-добра почивка – в хотел „Тото Шанс“

Доскорошната почивна база на Българския спортен тотализатор вече е превърната в най-новият хотел в „Столицата на Балканите“ – Велинград. И съвсем логично носи името „Тото Шанс“, напомняйки за мечтите на поколения българи за „шестица от тотото“.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Хотел Тото Шанс

Официално отркриване на Хотел Тото Шанс

Есента напомня за себе си не само с цветна палитра. В топлата октомврийска вечер и със стилно парти, снощи в присъствие на колеги, клиенти, приятели и партньори Български спортен тотализатор официално откри реновираната си база хотел „Тото Шанс“ в гр. Велинград на ул. „Съединение“ 46.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Хотел Тото Шанс

Хотел Тото Шанс получи удостоверение 2 звезди

Хотел Тото Шанс – гр. Велинград получи и защити успешно категоризация 2 звезди и официално приема гости извън струкурите на Спорт Тото.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ