Ресторант Тото Шанс: елегантен декор, национална кухня и изящна колекция от вина

Полъх от магията на загадъчната Родопа планина може да усетите в Ресторант Тото Шанс. Ние ще ви откъснем от ежедневието и ще Ви пренесем в неповторимата атмосфера на българската национална кухня, приготвена специално за вас от нашите майстор-готвачи.

 

В ресторант Тото Шанс сме истински ценители на традиционната домашна кухня. Винаги се стараем да глезим нашите гости с натурални гастрономически изкушения, защото знаем, че си заслужава. Менюто в ресторанта е създадено със специално отношение към храната и тук можете да опитате невероятният вкус на истинската домашна кухня. Нашите продукти са изцяло натурални, а голяма част от тях пристигат специално от независими производители в Родопите, за да зарадват дори и най-претенциозните гастрономи.

НАПИТКИ

Бели и червени български вина, произведени от най-добрите сортове грозде.

В уютния ни ресторант като допълнение към изисканата кухня се предлага богата и изящна селекция от бели и червени вина с елегантни сортови аромати на най-добрите винарски изби в страната и много богат асортимент от напитки.

ВКУСНА ХРАНА

Вкусът от Родопите

При нас можете да опитате вкуса на родопските мекици и домашна баница, изискани салати, домашно овче или биволско сирене и още много вкуснотии от традиционната българска кухня.

Брой места в Ресторант Тото Шанс

120

ОБЩ КАПАЦИТЕТ

75

НА ЗАКРИТО

45

НА ТЕРАСА