Официално откриване на Хотел Тото Шанс - Велинград

Есента напомня за себе си не само с цветна палитра. В топлата октомврийска вечер и със стилно парти, снощи в присъствие на колеги, клиенти, приятели и партньори Български спортен тотализатор официално откри реновираната си база хотел „Тото Шанс“ в гр. Велинград на ул. „Съединение“ 46. Отговорността да даде началото на празничното парти бе на Изпълнителния директор Любомир Петров, който емоционално сподели пред гостите:

„Уважаеми партньори, драги гости. За мен е удоволствие да ви приветствам с „Добре дошли“ тази вечер – по време на официалното откриване на хотел „Тото Шанс“.

 

Разположен в сърцето на Родопите, хотел „Тото Шанс“ има готовност да предложи на гостите персонално обслужване,  разнообразие от услуги, вкусна храна и да ги накара да се почувстват все едно са си у дома.

 

Хотелът разполага с 40 стаи и 6 апартамента, както и модерен СПА център, а голяма част от стаите са с тераси, и с великолепна гледка към планината, както и спокойния вътрешен двор. Хотел „Тото Шанс“ е в близост до езерото „Клептуза“, както и до забележителни с богатата си история градове и прекрасни забележителности. Това го прави все по-желана дестинация за отдих и развлечения, за индивидуални и групови посещения, както и за семейна почивка.

 

Откриването на хотела е поредната крачка, с която Дружеството ни  ще допринесе за изграждането на положителния образ на региона,  като модерна туристическа дестинация и подходящо място за бизнес и комфортна почивка.

 

Радваме се, че сте до нас в този ключов момент от развитието на компанията, че работим заедно над увеличаването на нейния потенциал и че осигуряваме продуктивната работа на непрестанно увеличаващия се екип. Надяваме се, че всички заедно, днес поставяме една стабилна основа, върху която да градим нашето спокойно бъдеще и да вървим все по-уверено напред.

След богата музикална програма, впечатляващи светлинни ефекти и фойерверки озариха небето над родопския град.

Да ни е на късмет!