СКИ КОМПЛЕКС СТАРИНА

Toto Chance

17 август 2017

Няма коментари

Перфектна ски писта, отлични условия за отдих и туризъм, традиционна българска скара и куп атракции – това е само част от визитката на най-проспериращия ски комплекс край Велинград.

Комплекс „Старина“ е разположен само на 4 км. от с. Юндола по посока Белмекен и на 19 км. от гр. Велинград. Ски комплексът се намира на надморска височина от 1600 м.

Ски писта

Мястото е избрано след двугодишно проучване на снегозадържането, което тук е от декември до април включително. Трасето на цялата писта е в държавния горски фонд.

Пистата е част от учебната база на Лесо-техническия университет и е предвидена за тренировки на бъдещите лесоинженери, които държат такъв изпит в рамките на обучението си.

Ски пистата е с обща дължина от 300 м. и се обслужва от модерен влек (тип паница). Комплексът разполага със ски гардероб за деца и възрастни. На достъпни цени се предлагат ски оборудване и шейни за всички възрасти. Желаещите могат да ползват и услугите на професионален ски учител.

В незабравимо преживяване за всеки може да се превърне ездата на кон „Хафлингер“ или на „пони“, които са на ваше разположение в намиращата се в непосредствена
близост конна база „Старина“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *